Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

Αγοραπωλησία αετών. ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΡ.

Ένα εντυπωσιακό και συνάμα παράξενο φαινόμενο συμβαίνει που ίσως θα έπρεπε να καταχωρηθεί στα νέα σπορ.
Αετοί και λοιπά αξεσουάρ αγοράζονται και πουλιούνται χωρίς να υπάρχει λόγος μιας και δεν υπάρχει δραστηριότητα.
Το φαινόμενο αυτό μελετάται από τους γκουρού μας και σύντομα θα καταχωρηθούν νέα στοιχεία για αυτό το καυτό ζήτημα, που ταλανίζει πολλούς συναθλητές μας.
Δεν είναι κάτι καινούριο μιας και το φαινόμενο έχει πρώτο παρατηρηθεί στους δεινόσαυρους που είχαν και ένα δεύτερο εγκέφαλο στη μέση της ράχης τους εξαιτίας του μεγάλου όγκου τους. Για τον ίδιο λόγο δε συνέβαινε και το φαινόμενο της αργής συνειδητοποίησης του τελικού σημείου της ζωής τους.
Όμοια λοιπόν με τους πρόγονους μας (πτεροδάκτυλους, καμπουρογαμόσαυρους ή απλά γαμόσαυρους), έτσι και πιλότοι που έχουν ήδη τελειώσει την πτητική τους ζωή, αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν συνεχίζοντας να αγοράζουν πτητικό υλικό, (αετούς, βάριο κλπ αξεσουάρ).
Η προσφορά αυτού του νέου φαινομένου είναι δίχως αμφιβολία μεγάλη μιας και αυτό το αχρησιμοποίητο υλικό παραμένει ανέπαφο μέχρι την απόκτηση του από κάποιον νεότερο πιλότο που εκτός από την καλή κατάσταση στην οποία το παραλαμβάνει, σχεδόν πάντα το προμηθεύεται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.