Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

Η γερμανική αποστολή


Στέφθηκε με επιτυχία η γερμανική αποστολή στην έκθεση Αεροπορικού υλικού που έγινε στην περιοχή του Friedrichaven. Η αποστολή έφερε μαζί με τις πολύτιμες γνώσεις σχετικά με κάθε τι νέο στον χώρο της αεροπορικής τεχνολογίας , κλωνοποιημένα έμβρυα αιωροπτεριστών, εκπαιδευμένα στη γνώση της πτήσης ώστε να αυξηθεί οαιωροπτεριστικός πληθυσμός του τόπου μας. Η επιχορήγηση έγινε από την Ένωση Προστασίας των Απειλούμενων με εξαφάνιση Αεραθλημάτων. Αν και τα ωάρια των νεαρών πιλότων ήταν φτηνότερα, προτιμήθηκαν έμβρυα γερόντων αιωροπτεριστών, γιατί αυτοί μόνο μπορούν να απολαύσουν πολύπλευρα την μαγεία του αιωροπτερισμού.
Αυτήν την στιγμή άπαντες οι συμμετέχοντες στην αποστολή λαμβάνουν ηπατικά μοσχεύματα και μετέχουν σε καθαρισμό αίματος. Επίσης σε όλους χορηγείται κλωνοποιημένο εκτόπλασμα από απολιθώματα δεινοσαύρου, πράγμα που τους καθιστά άτρωτους απέναντι στην ανηλεή επιρροή του χρόνου.
Για την ώρα διατηρούνται στη ζωή με μηχανικά μέσα αλλά σύντομα θα επανέλθουν στην ενεργό δραστηριότητα.
Την τετάρτη 29/4/2009 κατά την διάρκεια της καθιερωμένης εβδομαδιαίου αρχαιοελληνικού οργίου θα τεθεί σε εφαρμογή το φετινό πρόγραμμα πτήσεων. Alles cla. PROST.