Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

ΤΡΙΛΟΓΙΑ









Buana Bone Collector.

Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PRODUCTIONS σε συνεργασία με την MAMBA FILMS ολοκληρώνει την τριλογία ταινιών υψηλού επιπέδου, με την ταινία "ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ" (βασισμένη στην ταινία οι αναμνήσεις μιας Γκέϊσας). Είχαν προηγηθεί το αρχαιοελληνικό μυθοπλαστικό "ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΒΕΡΟΣ", η περιπέτεια "ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ Νο 4 (ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ)", και από 1η Μαΐου προβάλεται η επική δραματική ταινία "ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ" πάντα με το ίδιο καστ ηθοποιών.


Η MAMBA FILMS παρουσιάζει την μεγαλύτερη υπερπαραγωγή όλων των εποχών, ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ. Μια ταινία γυρισμένη στο Τριάδι - Στο κοινόβιο Χορτιάτη - και σε άλλα εξωτικά μέρη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
ΟΝΟΥΡ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ , ΣΕΧΡΑΖΑΤ - ΕΛΕΝΗ, ΜΙΧΡΙΜΠΑΝ - ΣΤΕΛΛΑ, ΜΕΧΜΕΤ - ΚΩΣΤΑΣ και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.
Λίγα λόγια για την ταινία.
Ο Ονούρ γέρος και απόμαχος κάνει ένα οδοιπορικό ζωής και γυρίζει στα μέρη που γνώρισε την δόξα, τη φήμη, τον έρωτα, την χαρά και τον πόνο. Γεμάτος αναμνήσεις δακρύζει και ξαφνικά αρχίζει σαν τον Φοίνικα (το μυθικό πουλί) να ξανά γεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Οραματίζεται TRIKE και μπουλντόζες που ισοπεδώνουν λόφους και βουνά. ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ 1η ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ελευθεροτυπία: Η καλύτερη ταινία της τελευταίας δεκαετίας.

Ελεύθερος τύπος: Πρώτη φορά που έκλαψα.

New York Times: Μια ταινία για ΟΣΚΑΡ.

Στην παραπάνω φωτογραφία μερικοί από τους συντελεστές και ηθοποιούς της ταινίας ποζάρουν για το εξώφυλλο του δημοφιλέστερου αντρικού περιοδικού.

Εγκεκριμένο από την G.T.S.