Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

Αιωροπτερισμός στην Θεσσαλονίκη

Ο Αιωροπτερισμός στην Θεσσαλονίκη είναι κομμάτι της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης.
Στεγαζόμαστε στο αεροδρόμιο Μακεδονία όπου είναι και τα κεντρικά γραφεία της Αερολέσχης.
Λειτουργεί σχολή αιωροπτερισμού σε μόνιμη βάση και είναι ανοιχτή για όλους.
Επίσης μπορείτε να έρθετε για ψυγαγωγία, να απολαύσετε ζωντανές πτήσεις από έμπειρους πιλότους και να συζητήσετε μαζί τους.
Το τμήμα αιωροπτερισμού της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης αποτελείται από πιλότους όλων των επιπέδων αλλά και από φίλους του αθλήματος. Γι αυτό και το ενδιαφέρον για το άθλημα είναι ευπρόσδεκτο και αναγκαίο εφόσον αποσκοπεί στην καλλιέργεια των εξωτερικών δραστηριοτήτων και της υγιούς απόδρασης από τη ρουτίνα και την ακινησία.
Αν θέλεις λοιπόν πληροφορίες για το άθλημα σε οπιαδήποτε πόλη της Ελλάδας, ή οτιδήποτε σχετικό, να μάθειες να πετάς, ή το πως είναι να πετάς, ή ακόμα και απλά να δεις ανθρώπους να πετάνε επικοινώνησε μαζί μας στο iliofos@gmail.com και ας είναι αυτή η υγιής περιέργεια ένας λόγος για μια όμορφη βόλτα, μια αξεχαστη έξοδο από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, ή, ότι φέρει η ζωή μπροστά σου.

Φιλικά.

Τμήμα Αιωροπτερισμού Αερολέσχης Θεσσαλονίκης.