Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΡΩΣΣΙΑΔΗ


Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΡΩΣΣΙΑΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΣΣΙΑΔΗ (LARRY MAMBA,) 26 ΧΡΟΝΙΑ  ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ LARRY MAMBA AIRWAYS ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ  ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ (5 ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΕΣ)ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 500 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ EMIRATES AIRWAYS ΩΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΪ. ΕΤΣΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ  ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ  ΩΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ <ΕΡΖ> ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ.
ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ Η ΕΜΙRATES ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ.


ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.