Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.
Είναι ωραία να πετάς με φίλους. Χτες πετάξαμε με μια παρέα που μόνο ο χρόνος μπορεί να καταλάβει  την ποιότητα της. Εύχομαι όλοι να είναι καλά και να ξανα πετάξουμε.. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γι αυτές τις στιγμές. Και επίσης ας γίνει γνωστό ότι αυτό το άθλημα στην Θεσσαλονίκη δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε η προσωπική συμμετοχή και υποστήριξη ατομικά από κάποιους από την παρέα, που δίνουν σημασία και προσοχή και φροντίδα και που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε καθόλου αυτό το υπέροχο άθλημα στην Θεσσαλονίκη. Μεγάλες ευχαριστίες λοιπόν σ αυτούς, (ξέρουν ποιοι είναι δεν θα πω ονόματα ποιος τους ακούει μετά) και προσωπικές αλλά και εκ μέρους του αθλήματος του αιωροπτερισμού. Εύχομαι οι καινούριες γενιές να μπορέσουν να ζήσουν παρόμοιες εμπειρίες.
Πιλότοι: Κώστας Φουτσιτζής, Παντελής Μαναβής, Σταμάτης Ψευτελής, Χρήστος Κωστίδης, Στέλιος Μπαλτατζής, Σταμάτης Παπαγεωργίου.
Ευχαριστούμε για την εμπνευσμένη φωτογράφιση της Ελένης Τσέου.
Επίσης ευχαριστίες και στον Μπάμπη Πολυματίδη που εύχομαι να τελειώσει την εκπαίδευση σύντομα για να πετάει μαζί μας, και στους Νίκο Φυσικό κυρία προέδρου και κυρία Φουτσιτζή γαι την συμμετοχή τους την παρέα τους και την βοήθεια τους. Επίσης ας σημειώσουμε και την παρουσία του πιλότου Μιχάλη ρωσσιάδη που μπορεί να έφυγε από την αιωροπτεριστική παρέα μας και να πετάει με αεροπλάνο πια, αλλά έρχεται κοντά μας στο τραπέζι για να μοιραστεί τις εμπειρίες του μαζί μας.