Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

Τίτλοι τέλους για το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού.


Τέλιωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος το 26ο μπρωτάθλημα αιωροπτερισμού που έγινε στην περιοχή του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού  Κοζάνης. 


Για περισσότερο από μια εβδομάδα Έλληνες και ξένοι αθλητές συναγωνίστηκαν στους ελληνικούς ουρανούς, με έδρα και απογείωση την παλιά Καστανιά του Δήμου Βελβεντού - Σερβίων  και προσγείωση στον κάμπο των Σερβίων. Πτήσεις έγιναν και στο Καϊμάκτσαλαν όπως και στον Όλυμπο όταν οι συνθήκες το επέβαλαν.

Ο μορφωτικός σύλλογος Καστανιάς παρείχε και φέτος τις άριστες πλέον αγκαταστάσεις του στο χωριό Άνω Καστανιάς Σερβίων για την φιλοξενία των αθλητών και την διοργάνωση των αγώνων.

Κατά την διάρκεια της  γιορτής λήξης στις εγκαταστάσεις του Μορφωτικού συλλόγου Καστανιάς, οι αθλητές και οι διοργανωτές μαζί με όλους τους παράγοντες που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση των αγώνων, γιόρτασαν  με μουσική φαγητό και χορό, ενώ έγιναν και οι απονομές στους νικητές του πρωταθλήματος. Σημειωτέον πως την στιγμή που όλη η Ελλάδα έβραζε από τον καύσωνα εμείς φορούσαμε μακρυμάνικα γιατί είμασταν στα 1000 μέτρα.

Στην συνάντηση της τελευταίας μέρας των αγώνων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιτροπής Αιωροπτερισμού κ. Γιάννης Μητρόπουλος με τον Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού  κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Παναγιωτούλα, εξέτασαν την πρόταση της ομοσπονδίας αιωροπτερισμού ώστε η επόμενη αθλητική συνάντηση να έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα.