Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

Άγιε μου Βασίλη.

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη.
Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί ο Γιάννης λέει πως ποτέ δεν είναι αργά και γι αυτό άκου προσεκτικά σε παρακαλώ τι άλλο θέλω να μου φέρεις φέτος που τώρα το σκέφτηκα τελευταία στιγμή.
Θέλω ένα βάριο GPS με ενσωματωμένη θερμοκάμερα από αυτές που δεν έχει επιτρέψει ακόμα ο στρατός να βγει στο εμπόριο με ανίχνευση υποηχητικών συχνοτήτων στην συχνότητα στροβιλισμού - τριβής θερμικών έγχρωμη οθόνη που να παίζει και μουσική και να έχει και τασάκι και τηλεόραση και φακό αν γίνεται σε PDA με ADSL ασύρματο. Αν δεν ήμουνα τόσο καλό παιδί φέτος που να μου αξίζει αυτό το δωράκι, τότε σε παρακαλώ θέλω έναν αετό που να μπορεί να σηκώσει τα κιλά μου και να είναι αρκετά καλός ανεκτικός και έξυπνος ώστε να με υπακούει και συγχρόνως να μπορεί να με ξεχωρίζει από την τροφή του. Θα τον βαφτίσω Βασίλη.