Αιωροπτερισμός

Αιωροπτερισμός
Όταν πετάς, ένα από τα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα. Γι αυτό πέτα για την ζωή. Κάνε τον κόσμο λίγο πιο ποιοτικό. Δίδαξε τους ανθρώπους να πετούν. Δώσε τους την δυνατότητα να νοιώσουν την απόλυτη αίσθηση μέσα από τον αθλητισμό.

Απάντηση στο ερώτημα "Δύο άνθρωποι προσπαθούν να προσανατολιστούν στον βόρειο πόλο".

Δύο Άνθρωποι βρίσκονται στο κέντρο του Βόρειου Πόλου, αλλά ο ένας θέλει να πάει σε μια πόλη που βρίσκετε στην Ανατολή και ο άλλος σε μια πόλη που βρίσκεται στη Δύση .
Ο καθένας έχει τη πυξίδα του αλλά δεν ξέρουν ποια πορεία να ακολουθήσουν.
Μήπως μπορείτε να τους βοηθήσετε;


Απάντηση. (Προσπάθεια).
Αν ήταν στον βόρειο μαγνητικό πόλο λοιπόν και δεν είχαν μόνο πυξίδες κάτι θα γινόταν.
Τότε υποθετικά θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν και GPS, αεροπορική μονάδα υποστήριξης, αεροπλανοφόρο για την επικείμενη περισυλλογή, αντιαρματικά αρκουδο-αναισθητικά στολές σαβανοτροπισμού ή ακόμα να βρίσκονται στην Χαβάη και να απολαμβάνουν τα πίνα κολάντα τους παρέα με τις ανυποψίαστες χαβανέζες και με λυμένα όλα τα υπαρξιακά τους προβλήματα σχετικά με τη ζωή το σύμπαν και τα πάντα, πόσο μάλλον με αυτές τις πόλεις στα ανατολικά και δυτικά.
Αλλά επειδή υποψιάζομαι πως τίποτε από αυτά δεν παίζει και οι περί ων ο λόγος κύριοι είναι στον βόρειο μαγνητικό πόλο, οι πυξίδες τους τους χρησιμεύουν μόνο για καθρεφτάκια για το ξύρισμα, και οι πεινασμένες αρκούδες έχουν καταλάβει ποιος φταίει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, (όχι αυτό που ακούγεται είναι λύκοι, οι αρκούδες είναι πίσω μας, μην κοιτάξεις sm_bigeek) τότε το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν θα ήταν να:

1ον. Μείνουν μαζί. Έτσι θα έχουν οπωσδήποτε πολλές περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

2ον. Να κάνουν την προσευχή τους γιατί οι αρκούδες μπορεί να είναι λιμασμένες αλλά οπωσδήποτε σε έναν τόπο που υπάρχει μόνο νότια κατεύθυνση, ε, σίγουρα και οι αρκούδες θα τυχαίνουν περισσότερης θρησκευτικότητας. (Ω Θεέ μου... αρκούδες). Καρχαρίας

3ον. Να το πάρουν απόφαση πως τους την στήσανε και να σταματήσουν να σκέφτονται περί ανατολής και δύσης. Κάποια μαλακία θα έκαναν και πήραν δυσμενή μετάθεση. sm_dead
Σ αυτό το σημείο δεν υπάρχει ανατολή και δύση. Μόνο νότος. (Πάρτε μια υδρόγειο, βάλτε το δάχτυλο στο βορά και προσπαθήστε να πάτε ανατολικά, μετά δυτικά, έχει πλάκα).

4ον. Να μην ξαναγυρίσουν πίσω από εκεί που ξεκίνησαν. Είναι φανερό πως αυτοί που τους έστειλαν εκεί, είχαν κακό σκοπό. Αν τους ξαναπιάσουν στα χέρια τους θα τους στείλουν στη χώρα του τίποτε. (Εδώ τους έστειλαν σ' έναν τόπο που είναι βόρεια, υπάρχει μόνο νότος και δεν υπάρχει ανατολή και δύση). sm_confused

5ον. Να ξεκινήσουν νότια. Σε αυτό το σημείο οποιαδήποτε κατεύθυνση δείχνει νότια. Δεν υπάρχει ανατολή, ούτε δύση. Μπορεί να καταλήξουν στην Αμερική ή στη Ρωσσία. Δεν έχει σημασία. Όλα είναι νότια.

6ον. Να συνεχίσουν να περπατάνε μέχρι να βρουν ένα ωραίο τροπικό μέρος που ο αέρας είναι πάντα φάτσα, οι χρηματοδότες ψάχνουν απελπισμένα για αιωροπτεριστές, οι πίνα κολάντας είναι φτηνές, τα κορίτσια χαμογελαστά, και οι αετοί αναβαθμίζονται αυτόματα.

7ον. Να με πάρουν τηλέφωνο να πάω και εγώ.